E-BIKE

Prémium minőségű elektromos kerékpárok Brose, Bafang és Yamaha motorral, Sram, RockShocks, Öhlins, Magura, Braking... komponensekből összeállítva. Ebike kategóriák: Városi, Trail, Mountain Bike, Enduro, Downhill

A Fantic elektromos kerékpárok Olaszországban készülnek, Velencétől nem messze. Kíváló minőségű karbon és alumínium vázba szerelnek többféle motort. A legújabb Yamaha együttműködésnek köszönhetően, már háromféle motorral vásárolható meg Fantic elektromos kerékpár. 

A városi ebikok Bafang M500, M600 motorral készülnek, a trail kategóriájú mountain bike-ok Yamaha 85 Nm -es Y.MC PW-X3 vagy Brose Alu motorral készülnek, akárcsak a merev hátú mountain bikeok. 

90 Nm-es Brose SMag motor kerül minden karbonvázas Trail bringába és az All Mountain, Enduro, Downhill kerékpárokba is 720 Wh óra teljesítményű akkumulátorral párosítva. 

Aluvázak esetén S -M - L vázméret választható, karbonvázas modelleknél XL-es is kérhető.Szűrés

Legjobb E-BIKE 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a E-BIKE kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.