E-MTB Enduro

E-MTB Enduro a Fantictól, az erő az Ön szolgálatában!

Az erdei ösvényekhez, kerékpárparkokhoz és agresszív lejtőkhöz tervezett Enduro termékcsalád 4 modellből áll, Sport, Race és Factory felszereltséggel. A Factory már karbon lengőkarral is rendelkezik, de mindegyik teljes felfüggesztéssel rendelkezik a maximális lengéscsillapítás érdekében 180-190 mm-es úttal. Az XEF 1.8 Sport bérelhető is M-es méretben, ha ki szeretnél próbálni egy vérbeli Enduro bringát, jöhetsz velünk túrázni is. A bérlés 2 EUR+Áfa/km. Időpontfoglalás miatt kérlek hívj a 06.30.600.1024 számon!

A Fantic tervezte és fejlesztette ki azok számára, akik egy rendkívül nagy teljesítményű, agilis és megbízható kerékpárt keresnek meredek és göröngyös terepen egyaránt, amely lehetővé teszi a csúcsok elérését. Hosszú utakat lehet megtenni a 720 Wh-s akkumulátorral, tereptől és rásegítéstől függően 50-120km is lehetséges vele. 

Szűrés

Legjobb E-MTB Enduro 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a E-MTB Enduro kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.