MOTOCROSS

A MOTOCROSS NEW RACING ERA immár négyütemű is!

A Fantic motocross motorkerékpárokat versenyzésre tervezték, ugyanakkor nagyon könnyen kezelhetők.

A Fantic célja, hogy minden területen kiváló teljesítményt nyújtó, nagy teljesítményű motorkerékpárokat kínáljon az erő, a mozgékonyság, a kezelhetőség és a megbízhatóság közötti tökéletes egyensúlynak köszönhetően, amely minden kategóriában vezetési érzelmeket és csúcsteljesítményt nyújt.

Íme az MY22 sorozat új modelljei , kettő és négyütemű motorokkal

Már tavaly, 2020-ban elindult a Yamaha Motor Europe és a Fantic közötti ipari együttműködést az off-road versenyzés világban. Kevesebb mint egy év alatt az együttműködés minden várakozást felülmúló, fontos eredményekhez vezetett. Valójában felavattuk a "newracingerát", és nem kellett sokáig várni, hogy megérkezzenek a versenysikerek mind motokrosszban, mind enduróban. 2021-ben már több EB és VB címet is megnyertünk.

A hivatalos csapatokkal megszerzett versenytapasztalatoknak köszönhetően vezettük be a piacra az XX125-ös és XE 125-össel induló új kétütemű Fantic Racing sorozatot, amelyhez már az  XX250 kétütemű motokrossz gép is csatlakozott a négyütemű XEF 250, XEF450 endurók és a XXF250, XXF450 négyütemű krosszmotorok is kerültek a kínálatba.

Aki pedig még ennél is többet szeretne, annak hamarosan elérhető lesz (első frissítésként) az Evolution Kit, amelyet a Jan Witteveen által vezette versenyzőcsapat Cross (KIT XX21) és Enduro (KIT XE21) változatban fejlesztett ki. Mostantól mindenki megvásárolhatja ezeket a gyári tuning alkatrészeket.

Szűrés

Legjobb MOTOCROSS 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a MOTOCROSS kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.