ENDURO

Az ENDURO NEW RACING ERA immár négyütemű is!

Az Enduro Trail és Enduro Racing számára tervezett modelleket tartalmazó új, 2022-es Off-Road Model Year sorozat a Fantic tapasztalatának és készségeinek köszönhetően került kifejlesztésre, akiket folyamatosan a Racing és a Factory Teams alkalmazott , és versenyeket nyert. 

Az új sorozatban az Enduro Világbajnokság főszereplője kiemelkedik a két- és négyütemű motorral szerelt modellek közül: XE 125 2t , XEF 250 4t és XEF 450 4t .  

Az Enduro Trail modellek a vadonatúj Minarelli 125 négyütemű motorral vannak felszerelve. A legújabb generációs motor, amely képes a teljesítmény növelésére, miközben megfelel az Euro 5-ös homologizációs paramétereknek. A váz, az ergonómia és az esztétika fontos frissítései a Fantic Racing modellek által ihletett új, szemet gyönyörködtető burkolatokkal . 

Szűrés

Legjobb ENDURO 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a ENDURO kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.