CABALLERO

Egy fényes piros benzintartály és egy sárga rajtszámtábla, amelyet a 70-es évek ikonikus Fantic Motor Caballero-ja ihletett.

Széles kormány bütykös gumi és kétcsöves Arrow kipufogórendszer, sok CNC alkatrész, első és hátsó LED lámpák teszik ezt a Caballerót a legkeresettebb játékká minden korosztály számára.

A Fantic Caballero a nagy álmodozóknak szól, akiket lenyűgözött az ötlet, hogy újraéljék a legendás '70-es évek izgalmát egy időtlen ikon nyergében. Egyedülálló kialakítású, könnyen vezethető, az alapokhoz visszatérő motorkerékpár, amely bármilyen terepen teljes mozgásszabadságot garantál. Könnyű és könnyű az úton, agilis és agresszív terepen, az új Caballeroval a szórakozásnak nem lesz határa. Kompakt, mozgékony, agresszív, bütykös abroncsokkal, amelyek azonnal megmutatják karizmáját. Az új Caballero egy dupla sportmotor, egy igazi scrambler, amely egyformán lenyűgözően birkózik az aszfalton és a földúton. Könnyen vezethető, minden körülmények között jól fog szórakozni. Csak válassza ki az utat, és ölelje fel szabad szellemét. 

Szűrés

Legjobb CABALLERO 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a CABALLERO kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.