Fantic FANTIC ISSIMO SPEED FUN TUNING

Ingyenes házhozszállítással
  • Fantic FANTIC ISSIMO SPEED FUN TUNING  0
TOP
ár/érték
arány
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#69-FURIOUS EVO On/OFF LUCI
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.850 Ft

Ez termék kiváló ÁR/ÉRTÉK aránnyal büszkélkedhet. Azokat a termékeket látjuk el ezzel a jelöléssel, amelyek minőségüket tekintve még a náluk jóval drágább vetélytársaikat is felülmúlják. Ha ilyen terméket választasz, akkor 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobbat választottad a pénzedért.

Fantic FANTIC ISSIMO SPEED FUN TUNING :

Főbb jellemzők:

kizárólag Bafang M500-as motorhoz alkalmas
beszerelés után teljesen láthatatlan
bármikor össze- illetve szétszerelhető
a kerékpár eredeti alkatrészeit nem kell módosítani
lehetővé teszi az aktív rásegítést 50 km/h sebességig
nincs szüksége elemre vagy külső tápegységre
30×17 mm-es méretével 50%-al kisebb, mint az összes többi                      tuning egység

Beszerelés:
A SpeedFun Ghost-ot a sebességérzékelő és a motor közé kell beilleszteni az eredeti csatlakozók használatával, melyek nem változtatják meg az elektromos ellenállás és a vízszigetelés tulajdonságait.
Egyféleképpen működtethető, az elektromos kerékpár lámpa be és kikapcsolásával, ahol értelemszerűen a bekapcsolás aktiválja, a kikapcsolás pedig deaktiválja. Fontos itt megjegyezni, hogy mivel az eBike kijelzője nem a valós sebességet mutatja, a megtett utat a megállást követően “utánszámolja”, kvázi kompenzálja a sebességtöbblet miatti kiesést.
A szellem telepítése után, az elektromos kerékpárod kijelzője a valós sebesség felét fogja kijelezni. Ha kíváncsi vagy valós sebességre és a megtett kilométerre, akkor fel kell szoroznod az értéket, vagy egy kerékpáros computer is a segítségedre lehet.

Elhelyezés:
Közel a csatlakozócsoporthoz, amely a legegyszerűbb elhelyezés, mert nincs szükség a meghajtás kiszerelésére. A Ghost a mérete miatt nagyon könnyen elfér az M500-as kisebb méretű borításán belül is.
A tuning teljes beszerelését, mint minősített eBike szerviz mi is vállaljuk, de ha kellő affinitást érzel a bekötéséhez, itt tudsz utána olvasni a gyártói oldalon, ahol képekkel illusztrálja vannak bemutatva a lépések.

Szabályos a tuning használata?
Gyakran feltett kérdés, így fontosnak tartjuk tisztázni: az eBike tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb 25 km/h megengedett sebességét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan! A SpeedFun FURIOUS eBike tuning nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A SpeedFun FURIOUS csak saját felelősségre használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után.
A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a “Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”


Kategóriák: Bafang eBike tuning, eBike tuning
Címkék: Szellemtuning, A legkisebb tuning, SpeedFun Furious tuning, SpeedFun tuning, SpeedFun Ghost, SpeedFun Ghost for Bafang M500, Bafang M500, Fantic-Issimo, Ghost Bafang M500 per Fantic-Issimo
Márka: SpeedFun

Fantic FANTIC ISSIMO SPEED FUN TUNING

Ajánlás:


Fantic:

FANTIC CABALLERO UTCAI ÉS OFF-ROAD, ENDURO, MOTOKROSSZ ÉS SUPERMOTO MOTORKERÉKPÁROK az 1968-ban alapított olasz motorkerékpárgyár kiváló és gyönyörű motorkerékpárjai, amelyekkel számos EB és VB futamot is nyernek manapság is. Az OFF-ROAD modellek YAMAHA WR és YZ-F alapokra épülnek, amelyek a japán gépek továbbfejlesztett versenypályára optimalizált változatai. Gyakorlatilag gyári versenymotorok, amelyekhez minden alkatrész is könnyen beszerezhető nálunk. A CABALLERO modellek, pedig az utcai motorosok szívét dobogtatják meg mind a könnyű és élvezetes vezethetőség, mind a gyönyörű külalak miatt. SCRAMBLER, RALLY és FLAT TRACK stílusú 125 és 500 köbcentis változatokban rendelhető és készletről is elérhető több CABALLERO és ENDURO modell is.

Jelentkezz viszonteladónak...

Érdekel az off-road Világbajnok FANTIC motorkerékpárok, elektromos robogók, elektromos rollerek és az E-Bikeok értékesítése?
Érdeklődj nálunk viszonteladói partner együttműködésről!
LEGYEN KÖZÖS A CÉLUNK!
Keresünk FANTIC viszonteladó partnereket a következő városokban: Cegléd, Debrecen, Szeged, Békéscsaba, Miskolc, Siófok, Zalaegerszeg, Keszthely, Pécs, Sárvár, Sopron,  Szombathely...

Kérdések és válaszok Fantic FANTIC ISSIMO SPEED FUN TUNING termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!