Új alkalmazás készült a Brose Allround kijelző vezérléséhez

Új alkalmazás készült a Brose Allround kijelző vezérléséhez

Komplett lesz 2020 októberi gyártástól a Brose rendszere az XF1 kerékpárokon és felhelyezhető az új vezérlőegység a régebbi típusokra is.

Bluetooth összeköttetést biztosít a telefonod és a kerékpár motorja között, amellyel egyszerűen lehet a beállításokat változtatni és az útvonalat tervezni/rögzíteni.

Az új kijelző ára 199 Euro. Rendelhető a webshopunkból.

Kétféle Brose kijelző elérhető mostantól.
A Brose Display Allround a stílusos all-in-one megoldás a design szerelmeseinek. Vékony Brose Display távirányítóval. Azoknak a kerékpárosoknak, akik szeretik áttekinteni menet közben mi történik.
A Brose Display Central az összes kijelző közül a legjobb képet nyújtja.
A Brose Display Allround a stílusos all-in-one megoldás a design szerelmeseinek.
A kormányra szerelhető Brose Display Remote segítségével lehet váltani a funkciók közül.
Nekünk Fantic-osoknak, a jobboldali Allround lesz elérhető.

Milyen fejlesztések tették ezt lehetővé?

2019 végén Brose egy teljesen új, teljes meghajtó rendszert fejlesztett az e-kerékpárokhoz, amely egy forrásból álló megoldást kínál a meghajtó, az akkumulátor és a kijelző számára.

Ez az első alkalom, hogy a Brose teljesen integrált meghajtórendszert kínál, amely magában foglalja a meghajtót, a vezérlőegységet és az akkumulátort, valamint alumínium és magnézium platformokat ad hozzá termékcsaládjához.

Dri -Ing. Thomas Leicht kifejtette: „A Brose meghajtórendszer biztosítja a hajtás, a vezérlőegység és az akkumulátor optimális kombinációját. Ezeknek az összetevőknek az összehangolásával optimalizálják a Brose általános tapasztalatait. Ugyanakkor az ügyfél mostantól számos szolgáltatásból is profitálhat egyetlen forrásból. ”

A Brose rugalmas e-bike készlete továbbra is a helyén marad, a gyártók a Brose különféle alkatrészei közül választhatnak, vagy a teljes meghajtórendszert választhatják.

Három új kijelző

A Brose az új Drive System részeként három új intuitív és ergonomikus kijelzőt fejlesztett ki, amelyek utólag felszerelhetők a Brose termékcsaládjának korábbi verzióihoz is. Az új kijelzők alkalmasak a legtöbb Brose meghajtású e-kerékpárra, és a típustól függően mutatják az akkumulátor töltöttségi szintjét, a támogatási szintet, a sebességet, a hatótávolságot, az utazásmérőt, az utazási információkat, a fényt és az időt, valamint a rásegítés mértékét.

A Brose Display Allround és a Display Central modellek értéktartománya egyedileg testreszabható, és mindkettő háttérvilágítással biztosítja az olvashatóságot sötétben és közvetlen napfényben.

Az Allround a kormány mindkét oldalára van felszerelve, hat intuitívan működtetett gombbal és 1,5 hüvelykes, domború színes képernyővel rendelkezik, amelyek súlya mindössze 50 g.

A minimalista Remote modell egy vékony LED-egység, amely a kormányra van felszerelve, és amely minden alapvető funkciót megjelenít, és kompakt, ergonomikus kivitelben jelenik meg.

A Central emellett külső vezérlő egységként is szolgál a Central kijelző modellhez, amely a képernyőn csak a kormányra szerelhető változat, 3,5 hüvelykes képernyővel rendelkezik.

Brose akkumulátor 630

A Brose új, 630-as akkumulátora az új meghajtórendszer tápegysége, névleges 17 amper óra 36 V-os feszültséggel és 630 wattórás energiatárolási képességgel büszkélkedhet. Az akkumulátor vékony méretekkel rendelkezik (477 x 84 x 84 konzollal, 387 × 84 × 72 konzol nélkül), súlya 3,8 kg, fekete eloxált alumínium burkolattal a karcolások elkerülése érdekében.

A szabadalmaztatott reteszelő rendszer biztosítja, hogy az akkumulátor biztonságosan maradjon rögzítve, ugyanakkor könnyen behelyezhető a helyére.

Alumínium és magnézium adalékok

A Brose Drive termékcsalád két platformon található; az alumínium hajtások, amelyek bármilyen helyzetben felszerelhetők az alsó konzol körül; és a magnézium változatok, amelyek 500 g-mal könnyebbek és 15% -kal kisebbek.

Az új magnézium modellek között megtalálható a városnak tervezett Brose Drive C Mag, valamint a túrázásra tervezett Brose Drive T Mag, amely jelentősen megnövelt hatótávolsággal rendelkezik.

Brose szervizeszköz

A Brose egy új digitális eszközzel bővítette szolgáltatási képességeit a diagnosztika, a karbantartás és a frissítések egyszerűsítése érdekében, és lehetőséget kínál a meghajtók egyéni versenyzők igényeihez történő igazítására.

A kerékpárgyártók most már létrehozhatnak és menthetnek fontos adatkonfigurációkat az egyes kerékpármodellekhez, valamint speciális gyártási paramétereket is kidolgozhatnak. Eközben a kiskereskedők a Szervizeszközt használhatják a diagnosztikához és a karbantartáshoz, valamint a meghajtó az ügyfél igényeinek megfelelő beállításához.

Ehhez a rendszerhez igazodik most a felhasználók által is kezelhető Brose Allround kijelző, amely egy Y kábel segítségével kapcsolatot tud teremteni a kerékpáros telefonja és a motor között. Erre való most az új Fantic E-Plus alkalmazás, amellyel egyszerűen lehet állítani a kerékpár paramétereit is.

Hozzászólások Új alkalmazás készült a Brose Allround kijelző vezérléséhez cikkünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!