FANTIC ISSIMO GPS-es ALKALMAZÁSSAL

FANTIC ISSIMO GPS-es ALKALMAZÁSSAL

Az ISSIMO új alkalmazásával egyszerűen és gyorsan rendszerezheti a Fantic ISSIMO ebike-járól szóló sok információt.

AZ ÚJ FANTIC ISSIMO ALKALMAZÁS LETÖLTÉSE


Az ISSIMO új alkalmazásával egyszerűen és gyorsan rendszerezheti a Fantic ISSIMO ebike-járól szóló sok információt, útvonalat tervezhet és megnézheti épp merre jár az Issimoja amikor valakinek kölcsönadja, vagy ha netán eltulajdonítják, akkor is könnyen megtalálható lesz.

Az alkalmazást az ESB Team - VAIMOO projekttel együttműködve fejlesztették ki. Az alkalmazás olyan funkciókat jelenít meg, mint az analóg stílusú műszerfali sebességmérő, a jármű állapota és az akkumulátor töltöttségi szintje, közvetlenül az okostelefonon.

Az alkalmazás olyan funkciókat kínál, mint a műholdas navigáció és a kerékpárhasználat statisztikái és lehetőséget ad tapasztalatai megosztására a közösségi médiában.

Rendelkezik az ISSIMO GPS-követő funkciójával, értesítéssel/figyelmeztetéssel az okostelefonon, ha az ISSIMO-t eltávolítják a parkolóhelyről. Arra is lehetősége nyílik, hogy több okostelefont is társítson az ISSIMO ebike-hoz, így felhasználói csoportot hozhat létre, ha többen használnak egy Issimot.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető az Apple Store-ból és az Android Marketről.

Az alkalmazás egy további Bluetooth-GPS készlettel együtt működik, amelyet az ISSIMO ebike-ba kell telepíteni, hogy lehetővé tegye az ebike párosítását és kezelését, de vásárolható előre telepített GPS-el rendelkező Issimo is.

Az alkalmazás bemutató videója

Hozzászólások FANTIC ISSIMO GPS-es ALKALMAZÁSSAL cikkünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!