Previous
Next

URBAN

A gumiabroncsok profilja a nagyobb, simább és kezelhető vezetési élményt nyújt a városban.

FUN

A gumiabroncsok profilja terepezésre is alkalmas. 

TECHNIKAI ADATOK

A nagyobb keresztmetszetű kerekeknek és az alacsonyabb súlypontnak köszönhetően az új ISSIMO a biztonságot és stabilitást jelenti a városi környezetben, és olyan buktatókat mutat be, mint a sínek, aknák és macskaköves utcák. Egyedi és testreszabható kialakítás, kiegészítők és borítók tíz különböző színben.

Previous
Next

10 EGYEDI SZÍNVÁLASZTÉK

Határozza meg stílusát az egyedi színek széles választékával, öt átlátszó színben (élénk lime, chilipaprika piros, neon narancs, szigetkék, lila) és öt áttetsző színben (jet fekete, ezüst, kültéri zöld, rózsa arany, fehér). Legyen egyedi az ISSIMOJA!

Previous
Next
Previous
Next

VÁZ

A Fantic tervezte és fejlesztette, a préselt alumíniumból készült speciális keret, összefonódó csövekkel megfelelő kompromisszumot kínál a biztonság és a stílus között. Erős, de könnyű, praktikus és kezelhető. A piacon egyedülálló, egyenesen olaszországból.

ALKATRÉSZEK

Minőségi alkatrészekkel, amelyek fokozzák a modellt: Az első és hátsó LED -lámpa teljes nyugalommal néz a város felé. Ütéscsillapító villa, amely elnyeli az út hibáit és akadályait, az agyba épített Shimano sebességváltó elülső és hátsó tárcsafékkel a kellemes használathoz, bármilyen vezetési stílushoz. 630 Wh akkumulátor, amely akár 100 km-t biztosít minden egyes töltéssel. 20 hüvelykes kerekek között különböző változatokban: terepjáró a szórakozáshoz, sima és lágy az Urban számára.

Previous
Next
Previous
Next

TÁSKÁK

Lehetőség van az Urban változat kiegészítésére egy csomag tartóval, kormánytáskával és az elülső kulacstartóra rögzíthető oldaltáskákkal. Minden kiegészítő vízálló, minőségi anyagokból készült, kényelmes és praktikus, hogy mindent, amire szüksége van, otthonról az irodába vigye.

ISSIMO APP

Az ISSIMO az új APP neve is, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen kezeljen és rendszerezzen sok információt az ebike -ről. Közvetlenül az okostelefonon jeleníti meg a sebességmérőt, a jármű állapotát és az akkumulátor töltöttségi színtjét, valamint a műholdas navigációt és a használati statisztikákat, és megoszthatja a tevékenységet a közösségi médiában. Az alkalmazásnak útközben is van ISSIMO GPS nyomkövető funkciója, értesítéssel/figyelmeztetéssel az okostelefonon, még akkor is, ha parkolóhelyéről elmozdítják.

Previous
Next
 • Motor: BAFANG M500, Max power: 250 Watt, Torque max=80 Nm
 • Akkumulátor: SIMPLO, Lithium Ion, 36 Volt, 630Wh
 • Váz: Öntött alumínium, egyedi méret / Színek: Fekete, Piros, Fehér, Ezüst.
 • Első teleszkóp: ZOOM Fat 20″, alumínium,  80mm rugóúttal
 • Váltó: SHIMANO Nexus 5 speed
 • Első lánckerék: 40 Fog
 • Hátsó lánckerék: 24 Fog
 • Első/Hátsó fék: SHIMANO, Acera MT200 Hydraulikus, Tárcsafék Tourney TX,180 mm acál tárcsával
 • Gumik (URBAN): VEE-TIRE Co – 20″X4″ Speedster
 • Gumik (FUN): VEE-TIRE Co – 20″X4″ Mission Command
 • Kerekek: Gipiemme 20″ FAT
 • Súly : URBAN 33,5 kg / FUN 32,4 kg