Az off-road fantasztikus tapasztalatai alapján megszületik az új filozófia a szemcsés és teljesítő E-MTB-k kialakításában. A GHEM (markolat – kezelhetőség / vezethetőség – exkluzív / exkluzív – futásteljesítmény / hatékonyság) az a 4 szabály, amely az Offroad projektjeinket irányítja, minden szükséges erővel, kiváló kezelhetőséggel és technikával kombinálva. Ne legyen elégedett, válasszon technikai, adrenalin- és érzelmi terméket.

MARKOLAT.

A Fantic DNS-ében Offroad van, és a tapadás ellenőrzése elengedhetetlen annak érdekében, hogy ne veszítse el a tapadását és kihasználja az összes rendelkezésre álló erőt. E-MTB -inket ezért úgy terveztük, hogy: A hátsó futómű és az FPS (Fantic Progression System) összekapcsolása biztosítja, hogy a kerék semmilyen terepen ne veszítse el a tapadását. AZ ÚJ BROSE S-MAG MOTOR 15% -kal nagyobb nyomatékkal a pedálozási frekvenciában három percenként 60-90, biztosítva a maximális 90 Nm nyomatékot. 29 “/ 27,5” kerekek, a Fantic motorkerékpár-tapasztalatának köszönhetően. Páratlanul tapad a piacon.

KEZELÉSE.

Soha nem volt ilyen egyszerű a Fantic E-Bike kerékpározás, még a legigényesebb egy- és Enduro-pályákon sem. az E-MTB-k épülnek a motor és az akkumulátor, valamint a hajtáslánc optimalizált helyzete a kerékpár közepén, javítja a súlyeloszlást és csökkenti az inaktivitást. A motor fölé helyezett kompakt akkumulátor a súlypont optimalizálása érdekében lehetővé teszi az alacsony tehetetlenség kialakulását és a súlypont csökkentését a gyors és egyszerű irányváltáshoz. A Fantic által kiválasztott HYDROFORMED keret csúcstechnológiával merev és erős szerkezetet hoz létre a nagyobb vezetési pontosság érdekében.

KIZÁRÓLAGOSSÁG.

Minden kerékpárt 100% -ban az olasz Fantic tervezett, gyártott és állított össze. Exkluzív akkumulátor, amelyet Olaszországban és Tajvanon terveztek. Az összes Fantic kerékpár E-kerékpárként született. Az összes E-kerékpárt úgy tervezték, hogy megfeleljen az E-kerékpár igényeinek. Nincsenek gyorsbillentyűk az izomkerékpár E-kerékpárosra való átalakításához. helyezze az akkumulátort a keret kényelmes részére, hogy megkönnyítse a kiszerelést, megvédje az ütéstől és csökkentse a szennyeződéseket.

Hatékonyság

A legjobb akkumulátor- és motorteljesítmény biztosítása a Fantic egyik feladata az e-kerékpárok tervezésénél. Az új 720Wh akkumulátor csak 369 mm hosszú. 40 sejt. Rosenberg mágneses csatlakozó. Hosszú élettartamot kínál, még nagy terhelés mellett is. létrehoztunk egy dedikált irányítási rendszert az akkumulátor-fogyasztás optimalizálása érdekében. Mindezt az E-bike maximális hatékonyságának biztosítása érdekében!

Válaszd ki kedvencedet

E-MTB

E-MTB

FAT Sport 630 Wh

Integra XF2 630 Wh

integra xtf 1.5 630 wh

integra xtf 1.5 630 wh race

integra xtf 1.5 720 wh carbon

integra xtf 1.5 720 wh carbon sport

integra xtf 1.5 720 wh carbon race

integra xtf 1.5 720 wh full carbon factory

integra xmf 1.7 720 wh

integra xmf 1.7 720 wh carbon

integra xmf 1.7 720 wh full carbon race

integra xef 1.9 720 wh race

integra xef 1.9 720 wh factory

integra xxf 2.0 720 wh race

integra xxf 2.0 720 wh factory